Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 120 Minuta
  • Viti i publikimit 2016
  • IMDB 6.4
  • Aksion
Regjia

Regjizor: Benny Chan

Benny Chan Muk-Sing had worked for RTV and then for TVB as assistant director to Johnnie To Kay-Fung. He was later promoted to director. He served as the executive director for Raymond Wong Pak-Ming's "Goodbye Darling" in 1987 and then returned to ATV as producer and director. In 1990, he directed "A Moment of Romance". After fulfilling his ...
Shfleto te gjithe filmat e Benny Chan
Cover e Filmit
Filmi Call Of Heroes (2016) a.k.a Ngai sing me titra shqip
Call Of Heroes (2016) a.k.a Ngai sing

Kerko burime online per te shikuar filmin Call Of Heroes (2016) a.k.a Ngai sing me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Call Of Heroes (2016) a.k.a Ngai sing ne gjuhen angleze
Një fshat i quajtur Puçeng kaloi një periudhë të vështirë gjatë kohës së luftërave kur trupat e komandantit Cao erdhën dhe vranë njerëz të pafajshëm në fshat, teksa banorët e Puçeng luftonin për drejtësi dhe për të mbrojtur tokën e tyre.

Komente