Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Butterflies (2018) a.k.a Kelebekler me titra shqip
Butterflies (2018) a.k.a Kelebekler

Kerko burime online per te shikuar filmin Butterflies (2018) a.k.a Kelebekler me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Butterflies (2018) a.k.a Kelebekler ne gjuhen angleze
Në fshatin Hasanlar, 2 vëllezër dhe një motër që nuk e kanë njohur fare njeri-tjetrin dhe as babanë e tyre që do të varrosin, do të njohin më shumë për ta por edhe për veten...

Aktoret Kryesor
Komente