Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 83 Minuta
  • Viti i publikimit 2018
  • IMDB 5.2
  • Komedi
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Bully (2018) me titra shqip
Bully (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Bully (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Bully (2018) ne gjuhen angleze
Xhimi, një adoleshent i bën ballë bullizmit në shkollë me ndihmën e një trajneri boksi dhe miqve te tij.

Aktoret Kryesor
Komente