Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Broken Contract (2018) me titra shqip
Broken Contract (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Broken Contract (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Broken Contract (2018) ne gjuhen angleze
Kontrata e thyer: Maksi, një pronar klubi nate, i kërcënohet jeta nga gangsterat vendas. Ai kërkon mbështetje nga njohjet që ka gruaja e tij, kështu punëson një vrasës me pagesë për t'i zgjidhur problemet. Maks verbohet nga fuqia e tij e re dhe familja e sheh teksa ai i largohet qëllimit fillestar, ndërkohë që vdekjet shtohen.

Aktoret Kryesor
Komente