Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia

Regjizor: Martin Koolhoven

Born in The Hague, The Netherlands. Son of a prison guard. Attended several film schools in Sittard (The Netherlands), Brussels (Belgium) and the Dutch Film And Television Academy (The Netherlands). Graduated with the short movie De Orde Der Dingen (1996). Koolhoven has a relationship with Dutch writer/director 'Tallulah Schwab' since 1993. ...
Shfleto te gjithe filmat e Martin Koolhoven
Cover e Filmit
Filmi Brimstone (2016) me titra shqip
Brimstone (2016)

Kerko burime online per te shikuar filmin Brimstone (2016) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Brimstone (2016) ne gjuhen angleze
Një grua kthehet në një të arratisur kur ajo akuzohet gabimisht për një krim që nuk e ka kryer dhe është nën gjuetinë e një predikuesi hakmarrës...

Komente