Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Breaking & Exiting (2018) me titra shqip
Breaking & Exiting (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Breaking & Exiting (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Breaking & Exiting (2018) ne gjuhen angleze
Herri, një hajdut simpatik shtëpiash, pengon Deizin nga vetëvrasja, teksa grabit shtëpinë e saj. Kështu fillon një udhëtim i errët dhe komik në zbulimin e vetvetes dhe dashurisë.

Aktoret Kryesor
Komente