Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Bombshell (2019) me titra shqip
Bombshell (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Bombshell (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Bombshell (2019) ne gjuhen angleze
Një grup grash dalin kundër drejtuesit të Fox News, Roger Alies dhe atmosferës toksike që ai kishte krijuar.

Aktoret Kryesor
Komente