Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Black Mirror: Bandersnatch (2018) me titra shqip
Black Mirror: Bandersnatch (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Black Mirror: Bandersnatch (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Black Mirror: Bandersnatch (2018) ne gjuhen angleze
Stefani, një programues i ri, po përpiqet të krijojë një lojë kompjuterike bazuar në romanin “Bandersnatch”. Por, ashtu si autori i romanit, Stefani fillon të përjetojë çrregullime mendore që e bëjnë të jetojë mes ëndrrës, realitetit dhe krimit...

Aktoret Kryesor
Komente