Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Birdsong (2012) Part 2 me titra shqip
Birdsong (2012) Part 2

Kerko burime online per te shikuar filmin Birdsong (2012) Part 2 me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Birdsong (2012) Part 2 ne gjuhen angleze
Filmi na kthen mbrapa në Luftën e Parë Botërore dhe është një vepër e mbushur me kontraste nga brutaliteti i luftës njëkohësisht dhe me skena absolute romantike! Përbëhet nga një adoptim i romanit me të njëjtin titull nga shkrimtari Sebastian Faulks. Dhe tregon historinë e dy të dashuruarve me pasion, Stefanit dhe Izabelës, të cilët i bashkon dashuria e tyre, por i ndan Lufta e Parë Botërore.

Aktoret Kryesor
Komente