Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 89 Minuta
  • Viti i publikimit 1995
  • IMDB 6.4
  • Komedi
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Billy Madison (1995) me titra shqip
Billy Madison (1995)

Kerko burime online per te shikuar filmin Billy Madison (1995) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Billy Madison (1995) ne gjuhen angleze
Për të trashëguar hotelerinë gjigande të babait të tij, një burrë dembel dhe i papjekur mendërisht duhet të përsërise klasat nga e para në të dymbedhjetën për herë të dytë.

Aktoret Kryesor
Komente