Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Bigger (2018) me titra shqip
Bigger (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Bigger (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Bigger (2018) ne gjuhen angleze
Historia inspiruese e gjyshërve të fitnesit siç ne i njohim, Xho dhe Ben Uider. Duke u përballur me paragjykimin fetar dhe varfërinë ekstreme, vëllezërit tejkalojnë çdo parashikim duke ndërtuar një perandori dhe duke inspiruar brezat e ardhshëm.

Aktoret Kryesor
Komente