Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Big Bad Wolves (2013) me titra shqip
Big Bad Wolves (2013)

Kerko burime online per te shikuar filmin Big Bad Wolves (2013) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Big Bad Wolves (2013) ne gjuhen angleze
Një sërë vrasjesh brutale bëjnë jetët e tre burrave të përplasen. Babai i viktimës më të fundit që kërkon hakmarrje, një oficer policie që ka marrë drejtësinë në duart e tij dhe ka dalë jashtë kufijve të ligjit dhe i dyshuari kryesor i vrasjeve - një mësues i fesë që arrestohet dhe lihet i lirë për shkak të një gabimi policor.

Aktoret Kryesor
Komente