Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 82 Minuta
  • Viti i publikimit 2019
  • IMDB 6.2
  • Komedi
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Between Two Ferns: The Movie (2019) me titra shqip
Between Two Ferns: The Movie (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Between Two Ferns: The Movie (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Between Two Ferns: The Movie (2019) ne gjuhen angleze
Zak Galifinakis dhe ekipi i tij i çuditshëm ndërmarrin një udhëtim me makinë për të plotësuar një seri intervistash me njerëz shumë të famshëm.

Aktoret Kryesor
Komente