Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Beauty & the Beholder (2018) me titra shqip
Beauty & the Beholder (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Beauty & the Beholder (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Beauty & the Beholder (2018) ne gjuhen angleze
Një kirurg plastik i suksesshëm i cili nuk ka dashuruar kurrë, ndryshon botëkuptimin, moralin dhe metodat e tij vetëm pasi takon një grua të thjeshtë ndryshe nga çdo femër që ka njohur më parë.

Aktoret Kryesor
Komente