Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia

Regjizor: Christopher Hatton

Christopher grew up in the small town of Summerville in North Eastern Oregon. His movie "Sammyville" was loosely based on an actual back-woods 'outlaw' town that exists in the general area and was where the movie was shot. Most of the extras were locals, including his childhood best friend, Joe Combe. Actual residents of the town also make brief ...
Shfleto te gjithe filmat e Christopher Hatton
Cover e Filmit
Filmi Battle of The Damned (2013) me titra shqip
Battle of The Damned (2013)

Kerko burime online per te shikuar filmin Battle of The Damned (2013) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Battle of The Damned (2013) ne gjuhen angleze
Pas një shpërthimi viral vdekjeprurës, ushtari i ushtrisë private, Maks Getling, drejton një grusht të mbijetuarish dhe një bandë rrobotësh fundërrima kundër një ushtrie të infektuarish.

Komente