Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Batman: The Killing Joke (2016) me titra shqip
Batman: The Killing Joke (2016)

Kerko burime online per te shikuar filmin Batman: The Killing Joke (2016) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Batman: The Killing Joke (2016) ne gjuhen angleze
Batman dhe Batgërl po punojnë së bashku, por midis tyre ka disa konflikte. Komisari Gordon do të rrëmbehet dhe Batmani duhet ta shpëtojë para se të jetë shumë vonë. Por kësaj radhe, Batmani dëshiron që t'i bëjë gjërat ndryshe.

Aktoret Kryesor
Komente