Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Baazaar (2018) me titra shqip
Baazaar (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Baazaar (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Baazaar (2018) ne gjuhen angleze
Rizvan Ahmed lë pas Allahabadin, dhe bashkë me të edhe mentalitetin e qytetit të vogël. Ai shpërngulet në Mumbai, një qytet me qiell-gërvishtëse shumë të larta dhe me ëndrra që fluturojnë akoma më tej. Dëshira e tij e madhe është të punojë me idhullin e tij, Shakun Kotharin, por bota lakmitare dhe manipuluese e parave, pushtetit dhe tregut të aksioneve, e rrëmben shumë shpejt Rizvanin.

Aktoret Kryesor
Komente