Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi August Eighth (2012) me titra shqip
August Eighth (2012)

Kerko burime online per te shikuar filmin August Eighth (2012) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin August Eighth (2012) ne gjuhen angleze
8 Gusht, historia e jashtëzakonshme e një gruaje të re. Ksenia nuk është shumë e lumtur, me probleme në punë, probleme në jetën personale, me nënën dhe një fëmijë që kërkon vëmendje të vazhdueshme... Për t'u bërë më keq, Gjeorgjia ka filluar luftën me Rusinë dhe asaj i duhet të shpëtojë djalin e saj...

Aktoret Kryesor
Komente