Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Aswathama (2020) me titra shqip
Aswathama (2020)

Kerko burime online per te shikuar filmin Aswathama (2020) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Aswathama (2020) ne gjuhen angleze
Historia e një të riu guximtar, i cili ngrihet kundër padrejtësisë, dhunës dhe abuzimit ndaj grave, në një vend, ku ngacmimet seksuale dhe përdhunimet janë pjesë e përditshmërisë.

Aktoret Kryesor
Komente