Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Ask Tutulmas (2008) a.k.a The Goal of My Life me titra shqip
Ask Tutulmas (2008) a.k.a The Goal of My Life

Kerko burime online per te shikuar filmin Ask Tutulmas (2008) a.k.a The Goal of My Life me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Ask Tutulmas (2008) a.k.a The Goal of My Life ne gjuhen angleze
Dashuria e një tifozi të Fenerbahçes i ciligjithçka e lidh me parashikimin dhe ndjesinëqë ka për gjërat.

Aktoret Kryesor
Komente