Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Ashes in the Snow (2018) me titra shqip
Ashes in the Snow (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Ashes in the Snow (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Ashes in the Snow (2018) ne gjuhen angleze
Gjatë Luftës së Dytë Botërore, një artiste 16-vjeçare lituaneze dhe familja e saj dëbohen në Siberi, ndërsa Stalini brutalisht shkatërron rajonin e Balltikut. Jeta në internim i vë ata përballë vuajtjesh, mes të cilave, qëndron edhe një ushtarak ruso-ukrainas...

Aktoret Kryesor
Komente