Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Art of the Devil 2 (2005) me titra shqip
Art of the Devil 2 (2005)

Kerko burime online per te shikuar filmin Art of the Devil 2 (2005) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Art of the Devil 2 (2005) ne gjuhen angleze
Një grup shokësh ribashkohen pas disa viteve, kur njëri nga ta kishte bërë vetëvrasje ata do gjinden ne pozite të çuditshme kur errësira do bie mbi ta dhe gjërat misterioze do ju shfaqen....

Aktoret Kryesor
Komente