Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi App (2013) me titra shqip
App (2013)

Kerko burime online per te shikuar filmin App (2013) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin App (2013) ne gjuhen angleze
Një studente e re psikologjie, është tërhequr në botën e errët dhe të frikshme të një Aplikacioni diabolik dhe misterioz, që fillon ta terrorizojë, duke shpërndarë fotografi kompromentuese, videot dhe mesazhet e saj, duke u futur gjithnjë e më thellë në jetën e saj personale, si dhe duke ekspozuar në mënyrë të përsosur sekretet e saj më të thella.

Aktoret Kryesor
Komente