Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 94 Minuta
  • Viti i publikimit 2004
  • IMDB 7.2
  • Komedi
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004) me titra shqip
Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004)

Kerko burime online per te shikuar filmin Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004) ne gjuhen angleze
Ron Burgendi është prezantuesi më i njohur i lajmeve në San Diego gjatë viteve 1970. Por çdo gjë ndryshon për të dhe për ekipin e tij kur në staf bashkohet një femër e bukur dhe joshëse.

Aktoret Kryesor
Komente