Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 119 Minuta
  • Viti i publikimit 2013
  • IMDB 6.3
  • Komedi
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Anchorman 2: The Legend Continues (2013) me titra shqip
Anchorman 2: The Legend Continues (2013)

Kerko burime online per te shikuar filmin Anchorman 2: The Legend Continues (2013) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Anchorman 2: The Legend Continues (2013) ne gjuhen angleze
Një prezantues lajmesh pushohet nga puna e tij dhe pas një tentative të dështuar për vetëvrasje, atij i jepet një mundësi e dytë për të dhe miqtë e tij. Një mundësi të cilën e shfrytëzojnë në maksimum dhe bëjnë histori në televizion me mënyrën e tyre të veçantë të të prezantuarit në televizion.

Aktoret Kryesor
Komente