Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi An Acceptable Loss (2018) me titra shqip
An Acceptable Loss (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin An Acceptable Loss (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin An Acceptable Loss (2018) ne gjuhen angleze
Në luftë bëhen sakrifica të mëdha për fitoren. Pas një vendim të drastik që i siguroi Amerikës fitoren ndaj terrorizmit, doktoresha Elizabet Lam fillon të dyshoj nëse vërtet duhet bërë gjithçka për të fituar luftën. Kur ajo do të tregoj të vërtetën, aleatë të vjetër përpiqen që ta pengojnë dhe të fshehin se çfarë ndodhi atë ditë.

Aktoret Kryesor
Komente