Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Viti i publikimit 2020
  • Komedi
Regjia
Cover e Filmit
Filmi American Pie Presents: Girls’ Rules (2020) me titra shqip
American Pie Presents: Girls’ Rules (2020)

Kerko burime online per te shikuar filmin American Pie Presents: Girls’ Rules (2020) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin American Pie Presents: Girls’ Rules (2020) ne gjuhen angleze
Është maturë në East Great Falls. Annie, Kayla, Michelle dhe Stephanie vendosin të përdorin fuqinë e tyre si vajza dhe të bashkohen për të arritur atë që duan vitin e fundit të shkollës së mesme.

Aktoret Kryesor
Komente