Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia

Regjizor: Anthony Bell


Shfleto te gjithe filmat e Anthony Bell
Ben Gluck

Regjizor: Ben Gluck

Benjamin "Ben" Gluck is an animation film director and screenwriter. He is best known for his directing and story work on animated feature films. Ben received a Bachelor of Fine Arts Degree from California Institute of the Arts. He lives and works in Los Angeles California where he continues to make movies.
Shfleto te gjithe filmat e Ben Gluck
Cover e Filmit
Filmi Alpha and Omega (2010) me titra shqip
Alpha and Omega (2010)

Kerko burime online per te shikuar filmin Alpha and Omega (2010) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Alpha and Omega (2010) ne gjuhen angleze
Dy ujqër të rinj të dy shtresave të ndryshme në kopeve të tyre hidhen në një tokë të huaj dhe duhet të bashkëpunojnë për t'u kthyer në shtëpi, por dashuria ndërlikon gjithçka.

Komente