Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi All the Devil’s Men (2018) me titra shqip
All the Devil’s Men (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin All the Devil’s Men (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin All the Devil’s Men (2018) ne gjuhen angleze
Ky thriller-aksion eksploziv rrëfen për një burrë të dëmtuar nga betejat në Luftën e Terrorit, i cili është i detyruar të shkojë në Londër për të ndjekur një operacion të CIA-s. Kjo gjë e çon në një betejë vdekjeprurëse me një ish-mik ushtrie dhe ushtrinë e tij private.

Aktoret Kryesor
Komente