Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Aliens Ate My Homework (2018) me titra shqip
Aliens Ate My Homework (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Aliens Ate My Homework (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Aliens Ate My Homework (2018) ne gjuhen angleze
Alienë të llojeve të ndryshme zbarkojnë në Tokë dhe fati i planetit është në duart e dy fëmijëve të vegjël.

Aktoret Kryesor
Komente