Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
James Bobin

Regjizor: James Bobin

James Bobin was born in 1972 in Hampshire, England. He is a writer and director, known for Muppets Most Wanted (2014), The Muppets (2011) and Flight of the Conchords (2007).
Shfleto te gjithe filmat e James Bobin
Cover e Filmit
Filmi Alice Through the Looking Glass (2016) me titra shqip
Alice Through the Looking Glass (2016)

Kerko burime online per te shikuar filmin Alice Through the Looking Glass (2016) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Alice Through the Looking Glass (2016) ne gjuhen angleze
Liza kthehet në Botën e Çudirave dhe udhëton pas në kohë për të ndihmuar Kapelabërësin e marrë.

Komente