Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Oliver Stone

Regjizor: Oliver Stone

Oliver Stone has become known as a master of controversial subjects and a legendary film maker. His films are filled with a variety of film angles and styles, he pushes his actors to give Oscar-worthy performances, and despite his failures, has always returned to success. William Oliver Stone was born in New York City, to Jacqueline (Goddet) and ...
Shfleto te gjithe filmat e Oliver Stone
Cover e Filmit
Filmi Alexander (2004) me titra shqip
Alexander (2004)

Kerko burime online per te shikuar filmin Alexander (2004) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Alexander (2004) ne gjuhen angleze
Oliver Stone kërkon historinë e vërtetë dhe të mrekullueshme të Aleksandër Manjo (Colin Farrell), që në shekullin e IV P. Krishtit pushtoi Greqinë, Persinë, Afganistanin dhe Indinë: 90% të botës që njihej atëherë. I detyruar të përballej me ushtritë më të fuqishme dhe më të mëdha të mbretërive të ndryshme, ai nuk humbi asnjë betejë. Aleksandri ishte dhe një bir i dashur për babain e tij (Val Kilmer), sado i rritur me një dashuri ambicioze dhe të egër të nënës së tij (Angelina Jolie), ai kishte nevojë për mbështetjen e të atit. Ëndrra e tij ishte modeli i botës që ne jetojmë sot.

Komente