Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Alex Cross (2012) me titra shqip
Alex Cross (2012)

Kerko burime online per te shikuar filmin Alex Cross (2012) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Alex Cross (2012) ne gjuhen angleze
Një hetues vrasjesh, shtyhet përtej kufijve të tij morale dhe fizike ndërsa ai ndjek një vrasës me pagesë i cili është i specializuar në tortura dhe gjymtime.

Aktoret Kryesor
Komente