Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi A Witness Out of the Blue (2019) me titra shqip
A Witness Out of the Blue (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin A Witness Out of the Blue (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin A Witness Out of the Blue (2019) ne gjuhen angleze
Një thriller në Hong Kong për një detektiv dhe një papagall. Një ivestigim per të gjetur vrasësin e vërtetë me ndihmën e papagallit të tij, i cili ka parë gjithë ngjarjen.

Aktoret Kryesor
Komente