Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi A Star Is Born (2018) me titra shqip
A Star Is Born (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin A Star Is Born (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin A Star Is Born (2018) ne gjuhen angleze
Një muzikant ndihmon një këngëtare të re të bëhet e famshme, edhe pse karriera e tij fundoset përditë e më shumë për shkak të moshës dhe alkoolit.

Aktoret Kryesor
Komente