Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi A Perfect Plan (2020) me titra shqip
A Perfect Plan (2020)

Kerko burime online per te shikuar filmin A Perfect Plan (2020) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin A Perfect Plan (2020) ne gjuhen angleze
Katër hajdutë famëkeq zgjohen në një depo të fortifikuar dhe detyrohen nga një hajdut mjeshtër dinak të planifikojnë dhe të kryejnë një vjedhje të jashtëzakonshme diamantesh.

Aktoret Kryesor
Komente