Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Michael Tiddes

Regjizor: Michael Tiddes

Michael Tiddes is a director and producer, known for A Haunted House (2013), Fifty Shades of Black (2016) and A Haunted House 2 (2014).
Shfleto te gjithe filmat e Michael Tiddes
Cover e Filmit
Filmi A Haunted House 2 (2014) me titra shqip
A Haunted House 2 (2014)

Kerko burime online per te shikuar filmin A Haunted House 2 (2014) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin A Haunted House 2 (2014) ne gjuhen angleze
Pasi ka bërë procesin e ekzorcizmit për të larguar djallin nga ish e dashura e tij, Malkolmi ia ka nisur nga fillimi me të dashurën e tij të re dhe dy fëmijët e saj. Pasi janë zhvendosur në shtëpinë e ëndërrave, Malkolmi edhe një herë fillon të torturohet nga aktivitete paranormale të çuditshme.

Komente