Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi A Good Woman Is Hard to Find (2019) me titra shqip
A Good Woman Is Hard to Find (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin A Good Woman Is Hard to Find (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin A Good Woman Is Hard to Find (2019) ne gjuhen angleze
Një mama e re dhe e ve prej pak kohësh do të bëjë të pamundurën për të mbrojtur fëmijët e saj ndërsa kërkon të vërtetën rreth vrasjes së burrit.

Aktoret Kryesor
Komente