Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Lasse Hallström

Regjizor: Lasse Hallström

Lasse Hallström was born on June 2, 1946 in Stockholm, Stockholms län, Sweden as Lars Hallström. He is a director and writer, known for Chocolat (2000), What's Eating Gilbert Grape (1993) and Hachi: A Dog's Tale (2009). He has been married to Lena Olin since March 18, 1994. They have one child. He was previously married to Malou Hallström.
Shfleto te gjithe filmat e Lasse Hallström
Cover e Filmit
Filmi A Dog’s Purpose (2017) me titra shqip
A Dog’s Purpose (2017)

Kerko burime online per te shikuar filmin A Dog’s Purpose (2017) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin A Dog’s Purpose (2017) ne gjuhen angleze
Një qen kërkon të zbulojë qëllimin e jetës, gjatë rrjedhës së disa jetëve dhe pronarëve të ndryshëm që kalon, duke u bërë kështu pjesë e shumë aventurave dhe momenteve prekëse.

Komente