Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Stanley Kubrick

Regjizor: Stanley Kubrick

Stanley Kubrick was born in Manhattan, New York City, to Sadie Gertrude (Perveler) and Jacob Leonard Kubrick, a physician. His family were Jewish immigrants (from Austria, Romania, and Russia). Stanley was considered intelligent, despite poor grades at school. Hoping that a change of scenery would produce better academic performance, Kubrick's ...
Shfleto te gjithe filmat e Stanley Kubrick
Cover e Filmit
Filmi A Clockwork Orange (1971) me titra shqip
A Clockwork Orange (1971)

Kerko burime online per te shikuar filmin A Clockwork Orange (1971) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin A Clockwork Orange (1971) ne gjuhen angleze
Kreu i një bande që punon për të kryer dhunë të çdo lloji, pasi lihet nga shokët e tij në duart e policisë, ai dënohet dhe burgoset, ndërkohë atij i ofrohet dhe një mundësi për liri: në këmbim që ai t'i nënshtrohet një terapie eksperimentale, por plani nuk shkon siç duhet...

Komente