Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Morgan Matthews

Regjizor: Morgan Matthews

Morgan Matthews is a producer and director, known for X+Y (2014), The Fallen (2008) and Beautiful Young Minds (2007).
Shfleto te gjithe filmat e Morgan Matthews
Cover e Filmit
Filmi A Brilliant Young Mind (2014) me titra shqip
A Brilliant Young Mind (2014)

Kerko burime online per te shikuar filmin A Brilliant Young Mind (2014) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin A Brilliant Young Mind (2014) ne gjuhen angleze
Një adoleshent i fiksuar pas matematikës, i sikletshëm shoqërisht, gjen vetëbesimin dhe shoqërine kur ai merr pjesë në Olimpiadën Botërore.

Komente