Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi A Boy Called Sailboat (2018) me titra shqip
A Boy Called Sailboat (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin A Boy Called Sailboat (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin A Boy Called Sailboat (2018) ne gjuhen angleze
Një djalë i vogël në një familje meksikane e ka emrin Seilbot. Ai gjen një kitare një ditë dhe ndryshon jetën e të gjithëve.

Aktoret Kryesor
Komente