Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi 8MM (1999) +18 me titra shqip
8MM (1999) +18

Kerko burime online per te shikuar filmin 8MM (1999) +18 me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin 8MM (1999) +18 ne gjuhen angleze
Një vejushë e pasur kontakton detektivin privat Tomas Uellis dhe kërkon që ai të përcaktojë nëse filmi 8MM, që tregon vrasjen e një vajze, është i vërtetë.

Aktoret Kryesor
Komente