Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi 7:20 Once a Week (2019) aka En tu piel +18 me titra shqip
7:20 Once a Week (2019) aka En tu piel +18

Kerko burime online per te shikuar filmin 7:20 Once a Week (2019) aka En tu piel +18 me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin 7:20 Once a Week (2019) aka En tu piel +18 ne gjuhen angleze
Dy të panjohur kanë një takim të parë të zjarrtë dhe do të takohen çdo të enjte. Shpejt kuptojnë se tërheqja nuk është thjesht fizike, por marrëdhënia njerëzore është më e ndërlikuar se vetëm seks.

Aktoret Kryesor
Komente