Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi 22 Chaser (2018) me titra shqip
22 Chaser (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin 22 Chaser (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin 22 Chaser (2018) ne gjuhen angleze
Një nga të fundit i ndershëm në shoferët e kamionçinave të rimorkimit në qytet, rrezikon gjithçka në një udhëtim për tu bërë mbret i rrugës dhe për të furnizuar familjen e tij të vuajtur.

Aktoret Kryesor
Komente