Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi 1987: When the Day Comes (2017) me titra shqip
1987: When the Day Comes (2017)

Kerko burime online per te shikuar filmin 1987: When the Day Comes (2017) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin 1987: When the Day Comes (2017) ne gjuhen angleze
Në vitin 1987, Koreja është nën një regjim shtypës ushtarak. Marrja në pyetje e paligjshme dhe vdekja e një studenti ndezin qytetarët e thjeshtë për të luftuar për të vërtetën dhe për të sjellë drejtësi.

Aktoret Kryesor
Komente