Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Danny Boyle

Regjizor: Danny Boyle

Danny Boyle was born on October 20, 1956 in Manchester, England as Daniel Boyle. He is a director and producer, known for Slumdog Millionaire (2008), Trainspotting (1996) and 127 Hours (2010).
Shfleto te gjithe filmat e Danny Boyle
Cover e Filmit
Filmi 127 Hours (2010) me titra shqip
127 Hours (2010)

Kerko burime online per te shikuar filmin 127 Hours (2010) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin 127 Hours (2010) ne gjuhen angleze
Një alpinist mbetet i mbërthyer në një shkëmb teksa ngjitet i vetëm pranë Moabit, Utah dhe përdor metoda ekstreme në mënyrë që të mbijetojnë.

Komente