Filma 247 - Filma me titra Shqip
Filma Shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 86 Minuta
  • Viti i publikimit 1986
  • IMDB 7.4
  • Drame
Cover e Filmit
Filmi Rrethimi i vogël me titra shqip
Rrethimi i vogël

Kerko burime online per te shikuar filmin Rrethimi i vogël


Agroni, një veteriner i cili caktohet me detyrën e kryetarit të komitetit ekzekutiv të rrethit. Me vedosjen e tij si drejtues, ndjehet i rrethuar nga ndikimi i përsonave si në familje dhe në shoqëri. Frosa, e vjehra e tij, fillon të krijoj telashe në punë, duke kërkuar të ndihmojë disa miq të saj, të cilët i ofrojnë edhe rryshfete. Nga ana tjetër, Maksi i kërkon ta ndihmojë për të motrën, për të cilën i mban edhe mëri. Gjendet në udhëkryq kur Drita, e shoqja, kërkon të ruaj vendin e punës të të vëllait, si drejtor në pallatin e kulturës të rrethit. Xhaxhja Zenuni i rikujton mundësinë e ndikimit nga të afërmit. Agroni nuk bënë kompromis, por është më i vendosur të veprojë në përputhe me ndërgjegjen e tij.Filmi tregon qartë se në cdo organ shtetëror u emëroheshin njerëz punëtor qe I jepnin kontribut ekonomisë së shtetit ndër ta ishte edhe veterineri Agroni .Filmi tregon gjithashtu problemin e favorizimit famljarët e Agronit dhe rrethi I tij shoqëror mundoheshin te perfitonin nga posti I tij.Timo Flloko ka realizuar shumë filma ku temat kryesore kanë qenë korrupsioni ,favorizimi dhe dashuria për atdheun. Arsyeja e titullit ishte keshilla e xhaxhait e tij “Të pangopurit për punë e pushtet janë të afërmit e tu’’ prandaj dhe filmi mori titullin ‘’Rrethimi I vogel’’

Saimir Kumbaro

Regjizor: Saimir Kumbaro

Saimir Kumbaro lindi më 5 maj të vitit 1945 në Tiranë, është regjisor, aktor dhe producent shqiptar.
Shfleto te gjithe filmat e Saimir Kumbaro
Komente