Filma 247 - Filma me titra Shqip
Filma Shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 95 Minuta
  • Viti i publikimit 1983
  • IMDB 7.8
  • Drame
Cover e Filmit
Filmi Dora e ngrohtë me titra shqip
Dora e ngrohtë

Kerko burime online per te shikuar filmin Dora e ngrohtë


Dora e ngrohtë është një dramë televizive e prodhuar në Shqipëri në vitin 1983. Regjia: Kujtim Çashku, Skenari: Neshat Tozaj, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Hajg Zaharjan.

Kujtim Çashku

Regjizor: Kujtim Çashku

Kujtim Çashku lindi më 5 gusht të vitit 1950 në Tiranë, është regjisor dhe skenarist shqiptar, fitues i shtatë shpërblimeve.
Shfleto te gjithe filmat e Kujtim Çashku
Komente